CELEBRITY: Actors Who Can Sing

Het vervolg van Actresses Who Can Sing is er! Nu volgen de mannen met een gouden strotje.
Ryan Gosling heeft al in een aantal films gezongen voordat z'n zangtalenten bekend raakten bij het grote publiek in de film Blue Valentine. Als jong broekie zingt Ryan in de film Young Hercules. Fast forward naar 2012 heeft hij al een aantal jaren een band Dead Man's Bones waarmee hij regelmatig optredens geeft.


In de film Blue Valentine met Michelle Williams. Zingend: You Always Hurt The One You Love van Mills Brothers.


Hij heeft ook een eigen nummer genaamd en opgenomen Put Me In The Car.


Johnny Depp heeft gezongen in onder andere Cry Baby, Sweeney Todd en in de nieuwe film The Rum Diary. Hij heeft ook jarenlang een band gehad, genaamd The Kids, die af en aan optredens gaven. Daarnaast is hij vaak special guest bij optredens van zijn rockstar-buddy's.

Sweeney Todd: 'Pretty Women' met Alan Rickman.
Hugh Jackman in meerdere awardshows bewezen dat hij zijn zang- én danstalent bewezen. De geniaalste vond ik het openingnummer van Oscars 2009.


Jammer genoeg is het embedded uitgeschakeld voor deze video. Dus klik HIER voor de video.
Jared Leto is bekend van Panic Room, Fight Club, Requiem for a Dream Hij kwam naar LA om een succesvol muzikant te worden, maar kreeg baantjes als acteur. Uiteindelijk is hiij een actor-turned-rockstar geworden. Zijn band 30 Seconds to Mars bestaat al sinds 1998, maar de laatste vijf jaar zijn ze pas echt succesvol geworden. Jared richt zich nu helemaal op zijn band.
Robert Pattinson kennen we natuurlijk allemaal. Hij zong in Twilight twee nummers en daarnaast heeft hij nog een paar andere nummers opgenomen, maar nooit een album uitgebracht.


Joseph-Gordon Levitt kennen we van 10 Things I Hate About You, maar dat was meer dan tien jaar geleden. Tegenwoordig speelt hij in grote films als Inception en cute (500) Days of Summer. Hij zingt voor events en op Youtube heb ik dit prachtige nummer gevonden samen gezongen met Zooey Deschanel.


Jim Sturgess zong veel nummers in de musical-film Across The Universe met muziek met The Beatles.


Robert Downey Jr. kan gek genoeg ook zingen. Dit had ik niet verwacht van hem eerlijk gezegd. Let's see..2 comments:

  1. Ik wist ook helemaal niet dat Robert kon zingen? Erg leuke & interessante post is dit!

    Xo, Imke

    ReplyDelete

Leave me a comment and I will check your blog out. Thank you so much for your lovely comments.
Follow my blog and maybe I will follow back! :D

You can follow me on Pinterest too: http://pinterest.com/lauuw/