CELEBRITY: Actresses Who Can Sing

Zooey Deschanel is vooral bekend van (500) Days of Summer, de nieuwe serie New Girl (kijken!) Ze is de helft van indie-folkduo She &Him. Ze heeft meerdere keren gezongen in films: Elf, Bridge to Terabithia, Yes Man en (500) Days of Summer.


Dit optreden gaf me van begin tot eind kippenvel.Haar band(tje) She & Him

Gwyneth Paltrow is sinds haar gastrol in Glee drukker bezig met zingen dan acteren. Het zingen gaat haar goed af. Wat verwacht je anders, als je getrouwd bent geweest met Chris Martin.

Kat Graham speelt in de serie The Vampire Diaries een verstandige, onschuldige dame, maar als zangeres probeert Kat een heel ander statement neer te zetten.


Pas op, je kan hier een soort van culture shock van krijgen.

Anne Hathaway heeft tijdens het presenteren van de Oscars 2011 bewezen dat ze kan zingen, en dat ze grappig is. Daarvoor zong ze ook al Queen's Somebody to Love in de film Ella Enchanted.En ze kan nog rappen ook.

Kristen Stewart is er zelf bescheiden over, maar deze dame kan best aardig zingen. Voor haar rol als Joan Jett zong ze enkele nummers van The Runaways in de gelijknamige film.


In de film Into The Wild met Emile Hirsch had ze een gastrolletje waarin ze ook een stukje zong.

Reese Witherspoon zingt country in Walk the Line als June Carter. Hiervoor had ze nog nooit professioneel gezongen of een instrument bespeeld.

Amy Adams zingt als een echte prinses in de Disney film Enchanted.


Mandy Moore begon als zangeres en heeft drie albums opgenomen. Als actrice heeft ze ook vaak in films gezongen: The Princess Diaries, A Walk to Remember, American Dreamz, Disney's Tangled en meer.

Emma Stone hebben we tot nu toe alleen in Easy A horen zingen. Ik durf zomaar te voorspellen dat we Emma gauw op een awardshow horen zingen.Marion Cotillard speelt de legendarische Franse zangeres Edith Piaf in La Vie En Rose. Ze werd beloond met een Oscar voor Beste Actrice.


Lindsay Lohan heeft ook twee albums (2004 en 2005) opgenomen en had een tijdje succes als zangeres. Ze zong in meerdere films: Mean Girls, Confessions of a Teenage Drama Queen, Freaky Friday, A Prairie Home Companion. Sadly, de carrière van Lindsay 'in de soep' gelopen.


Zo dat was het, er zijn nog veel meer actrices die zingen, maar deze vond ik worth mentioning.4 comments:

 1. Love that you included She&Him -- Zooey Deschanel is so lovely :)

  xx,
  Ellen
  http://www.mintgreensubmarine.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah, she's the cutest and so talented.! Btw, like the name of your blog!

   Delete
 2. Lovely post!

  Shall we follow each other? I'm following you.

  WWW.FASHIONWHIT.COM

  ReplyDelete

Leave me a comment and I will check your blog out. Thank you so much for your lovely comments.
Follow my blog and maybe I will follow back! :D

You can follow me on Pinterest too: http://pinterest.com/lauuw/