BEAUTY: Tips and Tricks

Iedereen heeft wel bepaalde beautyrituelen en -trucjes. Zo ik dus ook. En die deel ik graag met je!


Product bijna op?
Als je liquid eyeliner bijna op is, merk je al gauw dat er steeds minder product op het kwastje zit. Dit kan je heel simpel verhelpen door het kwastje weer op het potje te draaien en deze een paar keer in de palm van je hand te slaan. En voilà, de kwast is meteen weer voller. Deze truc werkt ook bij nagellak.
Ik gebruik Miss Sporty 'Fabulous Glam'. Hij is mooi zwart, heeft een fijn kwastje, irriteert niet en is niet duur.
Crèmes in tubes lijken snel op, maar als je ze doorknipt kan je er nog best veel uithalen. Bij mascara kan je de borstel met een schuine beweging ronddraaien omdat zo het laatste beetje eruit te halen.


Wimperkruller
Je kan eventueel de wimperkrullen verwarmen met een föhn of aansteker. Als je een aansteker gebruikt, houdt dan alleen het blauwe gedeelte van de vlam er kort tegenaan.
Je zet de wimperkruller eerst zo ver mogelijk op je wimpers, niet zo ver dat je in je ooglid knijpt (AU!). Knijp en hou dat voor 2 seconden vast. Verschuif de wimperkrullen ietsje verder naar voren en knijp weer 2 seconden fijn. Herhaal dit tot de laatste milimeter van je wimpers.
Deze manier zorgt ervoor dat je wimpers niet 90 graden gekruld zijn, maar zorgt voor een veel natuurlijke en opvallendere krul.


Conditioner > slap haar?
Het gebruik van een conditioner is erg goed voor je haar en het voelt natuurlijk lekker zacht aan. Maar wees zuinig met conditioner, en gebruik het alleen in de 'staart' van je haar. Niet bovenop je hoofd, want dat veroorzaakt slap haar. Wees bij het kopen van een shampoo en conditioner altijd bewust van je haartype.


Help, pluis!
Last van pluizend haar hebben we allemaal wel eens. Haarserum is hier een heel goed middeltje voor. De Action heeft er eentje die uitstekend werkt, heerlijk ruikt en je betaalt er maar €2,99 voor.


Foto: kittehscupcakes.blogspot.com


Heb je even geen haarserum bij de hand, dan kan je ook heel handig gebruik maken van een hand- of dagcrème of vaseline. Verspreid een klein beetje over de palmen van je handen en verdeel het over de oppervlakte van je haar en je punten.


Scrub, scrub, scrub!
Scrubben vind ik echt dé ontdekking, het maakt je huid superzacht en glad omdat het de dode huidcellen en overig afval verwijderd. Daarnaast ruiken de producten vaak ook goddelijk. Neem bijvoorbeeld de bodyscrubs van The Body Shop en Rituals die op natuurlijke basis zijn.
Ik gebruik momenteel Coconut Body Scrub van The Body Shop.
Wat zijn jullie beautyrituelen en trucjes?

No comments:

Post a Comment

Leave me a comment and I will check your blog out. Thank you so much for your lovely comments.
Follow my blog and maybe I will follow back! :D

You can follow me on Pinterest too: http://pinterest.com/lauuw/