REVIEW: B.B. Cream Garnier

B.B. Creams zijn dé nieuwste innovatie in beautyland. Na Azië en Amerika heeft het ook Nederland bereikt. Ik zag de reclame een aantal keer, en toen er bij de Etos een actie was, ben ik het product toch maar gaan uitproberen.Zo werkt het:
Miracle Skin Perfector B.B. Cream van Garnier belooft een 5 in 1-formule waarbij je huid wordt gehydrateert, geëgaliseerd, beschermd tegen de zon en je huid een stralende teint geeft. De B.B Cream is verkrijgbaar in de teinten Light en Medium.Oordeel:
Normaal gesproken ben ik nooit zo van de getinte dagcrèmes, want ik heb een hele lichte huid. Ik had wel eens eerder zo'n crème met een kleurtje gebruikt, maar dat werkte totaal niet. Bij dit product is dat veel minder het geval.
Het product trekt snel in, je gezicht voelt zacht aan en je huid blijft gehydrateert voelen. Bovendien heeft het een UV-bescherming, waar ik heel blij mee ben. Ik vind dat elke dagcrème dat hoort te hebben. Verder is de textuur fijn, het is makkelijk uit de smeren over je gezicht. Gebruik alleen je vingertoppen om het over je gezicht te verspreiden. Het ruikt best lekker vind ik. In principe ruikt het naar elke andere dagcrème met een tintje, maar daarnaast ruikt het ook een beetje zoetig. Gelukkig houd je geen bruine vlekken op je vingers eraan over, waar ik misschien bang voor was.


Maar Miracle cream, nee dat zou ik niet zeggen. Het is een erg goed product, maar verricht geen wonderen als je een slechte huid hebt.2 comments:

 1. leuk laura!! ziet er echt leuk uit! ik heb idd niet meer op mijn blog gezeten. ik heb zo weinig tijd. ik wil er wel weer mee aan de gang, maar dan op een iets andere manier. ik ga nog even kijken. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hee, dank je Es. :) Ik vind het wel een leuke nieuwe hobby haha :p
   Leuk als jij ook weer begint met schrijven! x

   Delete

Leave me a comment and I will check your blog out. Thank you so much for your lovely comments.
Follow my blog and maybe I will follow back! :D

You can follow me on Pinterest too: http://pinterest.com/lauuw/